Kuntosali

Jos haluat treenata ilman häiriötekijöitä, oman lapsesi kanssa tai vaikka kahdestaan kaverin kanssa, tervetuloa. Eli kun varaat salin käyttöösi se on vain ja ainoastaan sinun käytössä! Sali on kompakti toiminnalliseen treeniin suunniteltu sali jossa ei ole koneita. Kuntosali sijaitsee Nurmossa (Seinäjoki). Kuntosalille on lyhyt matka esimerkiksi Kertunlaaksosta.

Yksityiskuntosali sopii ennen kaikkea introverteille ihmisille, jotka ei tunne oloaan mukavaksi yleisillä kuntosaleilla tai jos haluat hetken rauhan vaikka työpäivän jälkeen. Täällä sinulla on mahdollisuus treenata ilman häiriöitä, kuten huutavia tai häiritseviä muita asiakkaita. Tämä voi auttaa keskittymään paremmin treenaamiseen ja saamaan enemmän irti harjoituksesta. Lisäksi ei tarvitse odottaa, että jokin tietty laite vapautuu käyttöösi vaan voit edetä treenatessa omaan tahtiisi. 

Räätälöi oma treeniohjelma

Halutessasi voidaan tehdä räätälöity treeniohjelma, mitä voit noudattaa aina treenatessasi. Yksilöllinen treeniohjelma katsotaan vastaamaan tavoitteitasi ja tarpeitasi. On päämääränäsi sitten kuntoutus, lihasten kasvattaminen, laihduttaminen tai yleiskunnon kohottaminen, niin meiltä saat apua oikeanlaiseen suorittamiseen. 

personal trainer Seinäjoki
kuntosali3

Salin välineistö

Ohjeet salin käyttöön

Ovi toimii Yalen älylukolla joten lataa Yale Access sovellus ja luo tunnukset siihen. Tällöin voin myöntää kulkuoikeuden oveen varattuasi ajan. Ensikäynnillä opastan salin käyttöön ja sovitaan maksukäytännöt ym. Tämän jälkeen kulkeminen onnistuu ihan omatoimisesti ja saat treenata rauhassa.

Tervetuloa!