Hieronnat

Klassinen hieronta

Hieronta on aina asiakaslähtöistä hoitoa, tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Hieronnalla pyritään poistamaan kipua ja lihasjännityksiä sekä rentouttamaan lihaksistoa. Hieronta lisää pintaverenkiertoa, edistää aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista kudoksista sekä helpottaa hapen pääsyä kudoksiin. Hieronta poistaa stressiä ja rentouttaa sekä mieltä että kehoa.

Säännöllinen hieronta auttaa myös ylläpitämään hyvää kuntoa, työkykyä sekä elämän laatua.

Klassisessa hieronnassa sovellan myös urheiluhieronnan otteita ja tekniikoita.

 

Urheiluhieronta

Hierontasuunnitelma tehdään urheilijan kanssa yhteistyössä ottaen huomioon laji sekä eri harjoituskausien vaihtelut. Hieronnalla on huomattava vaikutus urheilusuorituksesta palautumiseen. Hieronta myös ylläpitää liikkuvuuksia ja näin ennalta ehkäisee monia urheiluvammoja. Säännöllisellä hieronnalla voi parantaa huomattavasti suorituskykyä urheilusuorituksessa.

 

Venyttelyt

Venyttelyt toteutetaan pääasiassa passiivisina venytyksinä jolloin asiakas voi olla rentona ja hieroja hoitaa venyttämisen. Käytän myös stretching tekniikkaa eli jännitä-rentouta-venytä periaatteella tapahtuva venyttely. Pelkkä venyttelykin voi laukaista lihasjännityksiä ja säännöllisesti tehtynä varmasti parantaa liikkuvuutta sekä jäykkyyksiä ja näin parantaa elämänlaatua. Hierojan avustama venyttely myös auttaa asiakasta omatoimiseen venyttelyyn kun tietää mitä ja miten venyttää.

Jaa tämä sivu: